Bog & idéKatja Vilien

Bøger skrevet af Katja Vilien

Læs mere om Katja Vilien
2 produkter
2 produkter
Styrk sproget, styrk læringen
Styrk sproget, styrk læringenRuth Mulvad (red.)
389,95 DKK
Paperback
(1)
Styrk sproget, styrk læringen
Broen til fagsproget
Broen til fagsprogetHelene Thise og Katja Vilien
259,95 DKK
Paperback
(1)
Broen til fagsproget

Mere om Katja Vilien

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Katja Vilien. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Vilien.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv opgaver på læreruddannelsen" udgivet af Samfundslitteratur - "Broen til fagsproget" udgivet af Samfundslitteratur - "Kom ind i sproget " i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Styrk sproget, styrk læringen" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Styrk sproget, styrk læringen" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Katja Vilien

Der er fem tilgængelige bøger af Katja Vilien hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Katja Vilien bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Vilien publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Katja Viliens "Skriv opgaver på læreruddannelsen"

Hos Bog & idé er "Skriv opgaver på læreruddannelsen" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Katja Vilien "Broen til fagsproget"

Det er muligt at købe Katja Viliens "Broen til fagsproget" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Katja Vilien