Bog & idéKatrine Kielos

Bøger skrevet af Katrine Kielos

Læs mere om Katrine Kielos
1 produkter
1 produkter
Det eneste køn
Det eneste kønKatrine Kielos
219,95 DKK
EBOG
(2)
Det eneste køn

Mere om Katrine Kielos

Katrine Kielos har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kielos' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det eneste køn" udgivet af Pressto - "Det eneste køn" udgivet af Pressto

Bøger skrevet af Katrine Kielos

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Katrine Kielos hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Kielos' bøger kommer i flere formater. Kielos' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Pressto.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Katrine Kielos' "Det eneste køn"

"Det eneste køn" kan købes online som ebog. "Det eneste køn" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Pressto.

Katrine Kielos "Det eneste køn"

"Det eneste køn" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Pressto, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Kielos