Bog & idéKatrine Lund Skov

Bøger skrevet af Katrine Lund Skov

Læs mere om Katrine Lund Skov
2 produkter
2 produkter
Nudge
BOEGERTILSTAERKPRIS
NudgeMerete Norsker Bergsøe
179,96 DKK
(0)
Nudge
Nudge
NudgeKatrine Lund Skov
139,95 DKK
EBOG
(0)
Nudge

Mere om Katrine Lund Skov

Der findes flere bøger af Katrine Lund Skov på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Lund Skov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nudge" udgivet af Akademisk Forlag - "Nudge" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Mere om Katrine Lund Skovs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Katrine Lund Skov hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Katrine Lund Skov kommer i et udvalg af formater. Lund Skovs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nudge" af Katrine Lund Skov

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Katrine Lund Skov. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Nudge" af Katrine Lund Skov

Det er muligt at købe Katrine Lund Skovs "Nudge" som ebog. Hvis du køber "Nudge" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Lund Skov