Bog & idéKatrine Østergaard Rasmussen

Bøger skrevet af Katrine Østergaard Rasmussen

Læs mere om Katrine Østergaard Rasmussen
4 produkter
4 produkter
Vores magiske bil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vores magiske bilKatrine Østergaard Rasmussen
188,96 DKK
Indbundet
(0)
Vores magiske bil
Det regner med slik
Det regner med slikKatrine Østergaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Det regner med slik
Vores magiske bil
Vores magiske bilKatrine Østergaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Vores magiske bil
Det regner med slik
Det regner med slikKatrine Østergaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Det regner med slik

Mere om Katrine Østergaard Rasmussen

Hvis du leder efter en bog af Katrine Østergaard Rasmussen, kan du købe et bredt udbud online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Østergaard Rasmussens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vores magiske bil" i serien "Læs løs 4" udgivet af Gyldendal - "Vores magiske bil" i serien "Læs løs" udgivet af Gyldendal - "Det regner med slik " i serien "Mikro Dingo" udgivet af Gyldendal - "Det regner med slik" i serien "Mikro Dingo" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Katrine Østergaard Rasmussen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Katrine Østergaard Rasmussen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Katrine Østergaard Rasmussen bøger i samtlige formater. Østergaard Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Katrine Østergaard Rasmussens "Vores magiske bil"

Det er muligt at købe Katrine Østergaard Rasmussens "Vores magiske bil" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Vores magiske bil" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Østergaard Rasmussens serie "Læs løs 4". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Katrine Østergaard Rasmussen "Vores magiske bil"

"Vores magiske bil" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i Østergaard Rasmussens serie "Læs løs". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Østergaard Rasmussen