Bog & idéKatrine Østergaard

Bøger skrevet af Katrine Østergaard

Læs mere om Katrine Østergaard
4 produkter
4 produkter
Vores magiske bil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vores magiske bilKatrine Østergaard Rasmussen
188,96 DKK
Indbundet
(0)
Vores magiske bil
Det regner med slik
Det regner med slikKatrine Østergaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Det regner med slik
Vores magiske bil
Vores magiske bilKatrine Østergaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Vores magiske bil
Det regner med slik
Det regner med slikKatrine Østergaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Det regner med slik

Mere om Katrine Østergaard

Der er forskellige bøger af Katrine Østergaard online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Østergaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vores magiske bil" i serien "Læs løs 4" udgivet af Gyldendal - "Vores magiske bil" i serien "Læs løs" udgivet af Gyldendal - "Det regner med slik " i serien "Mikro Dingo" udgivet af Gyldendal - "Det regner med slik" i serien "Mikro Dingo" udgivet af Gyldendal

Bøger af Katrine Østergaard

Der er fire tilgængelige udgivelser af Katrine Østergaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Østergaards bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Østergaard opdelt i serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Katrine Østergaards "Vores magiske bil"

Hos Bog & idé er "Vores magiske bil" tilgængelig som ebog. "Vores magiske bil" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Østergaards serie "Læs løs 4". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Katrine Østergaard "Vores magiske bil"

Det er muligt at købe Katrine Østergaards "Vores magiske bil" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Østergaards serie "Læs løs". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Østergaard