Bog & idéKatrine Zeuthen

Bøger skrevet af Katrine Zeuthen

Læs mere om Katrine Zeuthen
5 produkter
5 produkter
Personlighedspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
PersonlighedspsykologiBjarne Sode Funch
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighedspsykologi
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
719,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Seksualitet, skole og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Seksualitet, skole og samfundKatrine Zeuthen
341,96 DKK
Hæftet
(2)
Seksualitet, skole og samfund
Krop-psyke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krop-psykeJim Toft
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Krop-psyke
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid

Mere om Katrine Zeuthen

Der er en del bøger af Katrine Zeuthen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Zeuthen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighed og overlevelse" udgivet af Akademisk Forlag - "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Seksualitet, skole og samfund" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Kærlighed og overlevelse" i serien "Terapiserien" udgivet af Akademisk - "Personlighedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "DET taler" udgivet af Akademisk Forlag

Katrine Zeuthens bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Katrine Zeuthen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Zeuthens bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Zeuthen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kærlighed og overlevelse" af Katrine Zeuthen

"Kærlighed og overlevelse" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sexologi" af Katrine Zeuthen

"Sexologi" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Zeuthen