Bog & idéKeda Black & Rebecca Genet

Bøger skrevet af Keda Black & Rebecca Genet

Læs mere om Keda Black & Rebecca Genet
1 produkter
1 produkter
Supernemt flexitar
BOEGERTILSTAERKPRIS
Supernemt flexitarKeda Black & Rebecca Genet
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Supernemt flexitar

Mere om Keda Black & Rebecca Genet

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Keda Black & Rebecca Genet. På listen nedenfor har du de nyeste af Genets bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Supersundt flexitar" udgivet af Legind A/S - "Supernemt flexitar" udgivet af Legind A/S

Bøger skrevet af Keda Black & Rebecca Genet

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Keda Black & Rebecca Genet hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Genets bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Genet er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Legind A/S.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Supersundt flexitar" af Keda Black & Rebecca Genet

Hos Bog & idé er "Supersundt flexitar" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind A/S.

Keda Black & Rebecca Genet "Supernemt flexitar"

Det er muligt at købe Keda Black & Rebecca Genets "Supernemt flexitar" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Legind A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Keda Black & Rebecca Genet