Bog & idéKeda Black

Bøger skrevet af Keda Black

Læs mere om Keda Black
1 produkter
1 produkter
Den store bog om Nutella
Den store bog om NutellaKeda Black
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Den store bog om Nutella

Mere om Keda Black

Keda Black har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Blacks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store bog om Nutella®" udgivet af Legind - "Supersundt flexitar" udgivet af Legind A/S - "Supernemt flexitar" udgivet af Legind A/S

Keda Blacks bøger

Keda Black har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Keda Black kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Black er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den store bog om Nutella®" af Keda Black

Det er muligt at købe Keda Blacks "Den store bog om Nutella®" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Legind, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Keda Black "Supersundt flexitar"

Det er muligt at købe Keda Blacks "Supersundt flexitar" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Legind A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Keda Black