Bog & idéKeld Møller Hansen

Bøger skrevet af Keld Møller Hansen

Læs mere om Keld Møller Hansen
1 produkter
1 produkter
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic

Mere om Keld Møller Hansen

Der er blot én bog af Keld Møller Hansen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Across the Western Baltic". Den er publiceret af Sydsjællands Museum på engelsk. "Across the Western Baltic" er desuden udgivet i serien "Sydsjællands Museums publikationer".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Across the Western Baltic" af Keld Møller Hansen

Det er muligt at købe Keld Møller Hansens "Across the Western Baltic" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Hansens serie "Sydsjællands Museums publikationer". Det er Sydsjællands Museum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Keld Møller Hansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Keld Møller Hansen