Bog & idéKeld Thorgård

Bøger skrevet af Keld Thorgård

Læs mere om Keld Thorgård
1 produkter
1 produkter
Patientperspektivet
PatientperspektivetKeld Thorgård
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Patientperspektivet

Mere om Keld Thorgård

Keld Thorgård har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thorgård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Universitetsskolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Patientperspektivet" udgivet af Munksgaard - "Patientperspektivet" udgivet af Gyldendal

Keld Thorgårds bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Keld Thorgård hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Keld Thorgård fås i samtlige formater. Thorgårds bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Keld Thorgårds "Universitetsskolen"

"Universitetsskolen" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Keld Thorgård "Patientperspektivet"

Hos Bog & idé er "Patientperspektivet" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Patientperspektivet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Keld Thorgård