Bog & idéKelvin Baadsgaard

Bøger skrevet af Kelvin Baadsgaard

Læs mere om Kelvin Baadsgaard
1 produkter
1 produkter
Evaluering af offentlig politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evaluering af offentlig politik og administrationPeter Dahler-Larsen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering af offentlig politik og administration

Mere om Kelvin Baadsgaard

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Kelvin Baadsgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Baadsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evaluering af offentlig politik og administration" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Når aktivitetsfælden klapper" udgivet af Frydenlund Academic - "Den faglige praksis i jobcentrene" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Beskæftigelsesfaglighed" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Jobcentre og klemte kvalifikationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger skrevet af Kelvin Baadsgaard

Du kan købe fem bøger af Kelvin Baadsgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Baadsgaards bøger fås i flere formater. Bøgerne af Baadsgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kelvin Baadsgaards "Evaluering af offentlig politik og administration"

Hos Bog & idé er "Evaluering af offentlig politik og administration" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Når aktivitetsfælden klapper" af Kelvin Baadsgaard

Det er muligt at købe Kelvin Baadsgaards "Når aktivitetsfælden klapper" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Frydenlund Academic, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kelvin Baadsgaard