Bog & idéKendall Hunter

Bøger skrevet af Kendall Hunter

Læs mere om Kendall Hunter
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Switzerland: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Switzerland: The essential guide to customs & cultureKendall Hunter
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Culture Smart Switzerland: The essential guide to customs & culture

Mere om Kendall Hunter

Kendall Hunter har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Culture Smart Switzerland: The essential guide to customs & culture". Den er udgivet af Kuperard på engelsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kendall Hunters "Culture Smart Switzerland: The essential guide to customs & culture"

"Culture Smart Switzerland: The essential guide to customs & culture" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Kuperard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Kendall Hunter fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kendall Hunter