Bog & idéKenn V. Sørensen

Bøger skrevet af Kenn V. Sørensen

Læs mere om Kenn V. Sørensen
1 produkter
1 produkter
Sagaen om Ridder Dane
Sagaen om Ridder DaneKenn V. Sørensen
289,95 DKK
EBOG
(0)
Sagaen om Ridder Dane

Mere om Kenn V. Sørensen

Kenn V. Sørensen har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sagaen om Ridder Dane" udgivet af Books on Demand - "Sagaen om Ridder Dane" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Kenn V. Sørensen

Du kan bestille to bøger af Kenn V. Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Kenn V. Sørensen kan købes i udvalgte formater. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kenn V. Sørensens "Sagaen om Ridder Dane"

Det er muligt at købe Kenn V. Sørensens "Sagaen om Ridder Dane" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Sagaen om Ridder Dane" af Kenn V. Sørensen

Det er muligt at købe Kenn V. Sørensens "Sagaen om Ridder Dane" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Sagaen om Ridder Dane" på din enhed og begynde at læse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kenn V. Sørensen