Bog & idéKenneth Blichfeldt Andersen

Bøger skrevet af Kenneth Blichfeldt Andersen

Læs mere om Kenneth Blichfeldt Andersen
3 produkter
3 produkter
Kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
KommunikationKenneth Blichfeldt Andersen
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikation
Privatøkonomi
PrivatøkonomiKenneth Blichfeldt Andersen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Privatøkonomi
På job
På jobKenneth Blichfeldt Andersen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
På job

Mere om Kenneth Blichfeldt Andersen

Hvis du søger en bog skrevet af Kenneth Blichfeldt Andersen, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Privatøkonomi" udgivet af Alfabeta - "På job" udgivet af Alfabeta - "Kommunikation" udgivet af Alfabeta - "Kommunikation" udgivet af Alfabeta - "På job" udgivet af Alfabeta - "Privatøkonomi" udgivet af Alfabeta

Bøger skrevet af Kenneth Blichfeldt Andersen

Kenneth Blichfeldt Andersen har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Andersen kommer blot som hæftet. Andersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Alfabeta.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kenneth Blichfeldt Andersens "Privatøkonomi"

"Privatøkonomi" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Alfabeta, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"På job" af Kenneth Blichfeldt Andersen

Hos Bog & idé er "På job" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alfabeta.
Detaljer
Fulde navn:
Kenneth Blichfeldt Andersen