Bog & idéKenneth Wapnick

Bøger skrevet af Kenneth Wapnick

Læs mere om Kenneth Wapnick
1 produkter
1 produkter
Et Kursus i Mirakler - en introduktion
Et Kursus i Mirakler - en introduktionKenneth Wapnick
139,95 DKK
Paperback
(0)
Et Kursus i Mirakler - en introduktion

Mere om Kenneth Wapnick

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Kenneth Wapnick. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Wapnicks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historien bag Et Kursus i Mirakler" udgivet af SphinX - "De mest almindeligt stillede spørgsmål til Et kursus i mirakler" udgivet af SphinX - "Et Kursus i Mirakler - en introduktion" udgivet af SphinX forlag

Kenneth Wapnicks bøger

Du kan bestille tre bøger af Kenneth Wapnick her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Wapnicks bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Wapnick er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Historien bag Et Kursus i Mirakler" af Kenneth Wapnick

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Wapnick, kan du godt glæde dig. Det er SphinX, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"De mest almindeligt stillede spørgsmål til Et kursus i mirakler" af Kenneth Wapnick

Endnu en af Kenneth Wapnick skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SphinX.
Detaljer
Fulde navn:
Kenneth Wapnick