Bog & idéKenno Simonsen

Bøger skrevet af Kenno Simonsen

Læs mere om Kenno Simonsen
4 produkter
4 produkter
Nøglen til Thailand
Nøglen til ThailandKenno Simonsen
159,00 DKK
e-bog
(0)
Nøglen til Thailand
Nøglen til Thailand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nøglen til ThailandKenno Simonsen
251,96 DKK
Paperback
(0)
Nøglen til Thailand
Værd at CO-VIDe
Værd at CO-VIDeKenno Simonsen
89,95 DKK
Paperback
(0)
Værd at CO-VIDe
Værd at CO-VIDe
Værd at CO-VIDeKenno Simonsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Værd at CO-VIDe

Mere om Kenno Simonsen

Kenno Simonsen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Simonsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Værd at CO-VIDe" udgivet af Books on Demand - "Værd at CO-VIDe" udgivet af Books on Demand - "Asiatiske lækkerier" udgivet af Saxo Publish - "Nøglen til Thailand" udgivet af Books on Demand - "Nøglen til Thailand" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Kenno Simonsen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Kenno Simonsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Kenno Simonsen bøger i flere formater. Simonsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Værd at CO-VIDe" af Kenno Simonsen

"Værd at CO-VIDe" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Værd at CO-VIDe" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kenno Simonsen "Værd at CO-VIDe"

Det er muligt at købe Kenno Simonsens "Værd at CO-VIDe" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Kenno Simonsen