Bog & idéKetilbjørn Hertz

Bøger skrevet af Ketilbjørn Hertz

Læs mere om Ketilbjørn Hertz
4 produkter
4 produkter
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Retsplejeloven og Bruxelles I-ForordningenAnne Loise Brormann
4459,95 DKK
Indbundet
(0)
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
International privatret på formuerettens område
International privatretJoseph Lookofsky
319,95 DKK
EBOG
(0)
International privatret
Transnational litigation and commercial arbitration
Transnational litigation and commercial arbitrationJoseph Lookofsky
1148,00 DKK
PDF
(0)
Transnational litigation and commercial arbitration
Bruxelles I-forordningen med kommentarer
Bruxelles I-forordningenKetilbjørn Hertz
979,95 DKK
EBOG
(0)
Bruxelles I-forordningen

Mere om Ketilbjørn Hertz

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Ketilbjørn Hertz. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Hertz.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Ketilbjørn Hertz' bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Transnational litigation and commercial arbitration" udgivet af DJØF - "Jurisdiction in Contract and Tort under the Brussels Convention" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Bruxelles I-forordningen med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Bruxelles I-forordningen med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "International privatret på formuerettens område" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "EU-PIL" udgivet af DJØF Publishing - "Bruxelles I-forordningen med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Danish Arbitration Act 2005" udgivet af DJØF

Bøger af Ketilbjørn Hertz

Ketilbjørn Hertz har otte bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Ketilbjørn Hertz bøger i udvalgte formater. Hertz' bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ketilbjørn Hertz' "Transnational litigation and commercial arbitration"

"Transnational litigation and commercial arbitration" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Jurisdiction in Contract and Tort under the Brussels Convention" af Ketilbjørn Hertz

Hos Bog & idé er "Jurisdiction in Contract and Tort under the Brussels Convention" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Ketilbjørn Hertz