Bog & idéKevin J. Whitton

Bøger skrevet af Kevin J. Whitton

Læs mere om Kevin J. Whitton
2 produkter
2 produkter
Kauai
KauaiKevin J. Whitton
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Kauai
Honolulu & Oahu
Honolulu & OahuKevin J. Whitton
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Honolulu & Oahu

Mere om Kevin J. Whitton

Der findes forskellige bøger skrevet af Kevin J. Whitton til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Whitton.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Honolulu & Oahu" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Kauai" i serien "Moon Handbook" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger af Kevin J. Whitton

Der er to tilgængelige udgivelser af Kevin J. Whitton hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Whittons bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Whitton udgivet i serier, og er publiceret af følgende forlag: Avalon Travel Publishing.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Honolulu & Oahu" af Kevin J. Whitton

"Honolulu & Oahu" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Whittons serie "Moon Handbooks". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.

"Kauai" af Kevin J. Whitton

"Kauai" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Moon Handbook". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kevin J. Whitton