Bog & idéKim Aaris-Sørensen

Bøger skrevet af Kim Aaris-Sørensen

Læs mere om Kim Aaris-Sørensen
1 produkter
1 produkter
Danmarks Pattedyr fra Istid til Nutid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danmarks Pattedyr fra Istid til NutidKim Aaris-Sørensen
224,96 DKK
Hardback
(2)
Danmarks Pattedyr fra Istid til Nutid

Mere om Kim Aaris-Sørensen

Der findes flere forskellige bøger fra Kim Aaris-Sørensen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Aaris-Sørensens nyeste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kim Aaris-Sørensens bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "DGU serie. Danish finds of mammoth (Mammuthus primigenius (Blumenbach))" udgivet af Danmarks Geologiske Undersøgelse - "Danmarks pattedyr" udgivet af Statens Naturhistoriske Museum

Mere om Kim Aaris-Sørensens bøger

Du kan finde to bøger af Kim Aaris-Sørensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Aaris-Sørensens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Aaris-Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Aaris-Sørensens "DGU serie. Danish finds of mammoth (Mammuthus primigenius (Blumenbach))"

Hos Bog & idé er "DGU serie. Danish finds of mammoth (Mammuthus primigenius (Blumenbach))" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Danmarks Geologiske Undersøgelse.

Kim Aaris-Sørensen "Danmarks pattedyr"

Hos Bog & idé er "Danmarks pattedyr" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Naturhistoriske Museum.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Aaris-Sørensen