Bog & idéKim Brøsen

Bøger skrevet af Kim Brøsen

Læs mere om Kim Brøsen
1 produkter
1 produkter
Opgavekompendium i farmakologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opgavekompendium i farmakologiKim Brøsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Opgavekompendium i farmakologi

Mere om Kim Brøsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Kim Brøsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Brøsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opgavekompendium i farmakologi" udgivet af FADL´s Forlag - "Basal og klinisk farmakologi, 6. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Basal og klinisk farmakologi, 5. udgave" udgivet af FADL's Forlag

Kim Brøsens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Kim Brøsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Brøsens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Brøsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Brøsens "Opgavekompendium i farmakologi"

Hos Bog & idé er "Opgavekompendium i farmakologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL´s Forlag.

Kim Brøsen "Basal og klinisk farmakologi, 6. udgave"

"Basal og klinisk farmakologi, 6. udgave" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag , der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Brøsen