Bog & idéKim Eriksen

Bøger skrevet af Kim Eriksen

Læs mere om Kim Eriksen
1 produkter
1 produkter
Lede hunde & kolde kameler
Lede hunde & kolde kamelerTonny Vorm
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lede hunde & kolde kameler

Mere om Kim Eriksen

Kim Eriksen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Lede hunde & kolde kameler". Den er publiceret af Politikens Forlag på dansk. "Lede hunde & kolde kameler" er desuden udgivet i serien "Sort kaffe & hvide sokker".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kim Eriksens "Lede hunde & kolde kameler"

Det er muligt at købe Kim Eriksens "Lede hunde & kolde kameler" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er med i Eriksens serie "Sort kaffe & hvide sokker". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Endnu en af Kim Eriksen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Eriksen