Bog & idéKim Fleischer Michaelsen

Bøger skrevet af Kim Fleischer Michaelsen

Læs mere om Kim Fleischer Michaelsen
6 produkter
6 produkter
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Praktisk pædiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædiatriKjeld Schmiegelow
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Praktisk pædiatri
Anholt
BOEGERTILSTAERKPRIS
AnholtKim Fleischer-Michaelsen
165,96 DKK
Hardback
(0)
Anholt
From Madras to Chennai
From Madras to ChennaiKim Fleischer Michaelsen
229,95 DKK
Indbundet
(0)
From Madras to Chennai
Livscyklusernæring
LivscyklusernæringVibeke de Lichtenberg
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Livscyklusernæring

Mere om Kim Fleischer Michaelsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Kim Fleischer Michaelsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Michaelsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af - - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Livscyklusernæring" udgivet af Gyldendal - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Praktisk pædiatri" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal

Kim Fleischer Michaelsens bøger

Kim Fleischer Michaelsen har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kim Fleischer Michaelsen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Michaelsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Fleischer Michaelsens "Menneskets ernæring"

Hos Bog & idé er "Menneskets ernæring" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er -, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Menneskets ernæring" af Kim Fleischer Michaelsen

Hos Bog & idé er "Menneskets ernæring" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Fleischer Michaelsen