Bog & idéKim Gordon

Bøger skrevet af Kim Gordon

Læs mere om Kim Gordon
2 produkter
2 produkter
Girl in a band
BOEGERTILSTAERKPRIS
Girl in a bandKim Gordon
82,96 DKK
Hæftet
(4)
Girl in a band
Girl in a band
Girl in a BandKim Gordon
129,95 DKK
EBOG
(4)
Girl in a Band

Mere om Kim Gordon

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kim Gordon. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gordons bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Girl in a band" udgivet af Klim - "Girl in a band" udgivet af Klim

Bøger af Kim Gordon

Du kan købe to bøger af Kim Gordon her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Kim Gordon kommer i samtlige formater. Bøgerne af Gordon er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Klim.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Girl in a band" af Kim Gordon

Det er muligt at købe Kim Gordons "Girl in a band" som ebog. "Girl in a band" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Girl in a band" af Kim Gordon

Det er muligt at købe Kim Gordons "Girl in a band" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Gordon