Bog & idéKim Jerg

person.details.authorLabel Kim Jerg

person.details.scrollToBiography
search.filterAndFacets.productsFound
search.filterAndFacets.productsFound
Når små børn leger
Når små børn legerKim Jerg
369,95 DKK
Paperback
(0)
Når små børn leger

person.details.authorMoreLabel Kim Jerg

Kim Jerg har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Jergs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback i pædagoguddannelsen" udgivet af Dafolo Forlag - "Vi gør kultur" i serien "Læreplansserien" udgivet af Dafolo A/S - "Kvalitet i dagtilbud " i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo

Bøger af Kim Jerg

Der er tre tilgængelige bøger af Kim Jerg hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Jerg kommer bare som paperback. Kim Jerg bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Jergs "Feedback i pædagoguddannelsen"

Det er muligt at købe Kim Jergs "Feedback i pædagoguddannelsen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.

"Vi gør kultur" af Kim Jerg

Hos Bog & idé er "Vi gør kultur" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Læreplansserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.
person.details.detailsLabel
person.details.fullNameLabel
Kim Jerg