Bog & idéKim Jørgensen

Bøger skrevet af Kim Jørgensen

Læs mere om Kim Jørgensen
6 produkter
6 produkter
Recovery - at komme sig over psykisk lidelse
Recovery - at komme sig over psykisk lidelseStine Bjerrum Møller
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Recovery - at komme sig over psykisk lidelse
Kommunikation for sundhedsprofessionelle
Kommunikation for sundhedsprofessionelleKim Jørgensen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Kommunikation for sundhedsprofessionelle
Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i sundhedsvæsenet
Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i sundhedsvæsenetKim Jørgensen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i sundhedsvæsenet
Jomfrurejsen
STREAM
JomfrurejsenKim Jørgensen
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Jomfrurejsen
Hvis væggene kunne  tale
HVIS VÆGGENE KUNNE TALEKim Jørgensen
129,95 DKK
EBOG
(0)
HVIS VÆGGENE KUNNE TALE
Jomfrurejsen
JomfrurejsenKim Jørgensen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Jomfrurejsen

Mere om Kim Jørgensen

Hvis du søger en bog fra Kim Jørgensen, har du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikation for sundhedsprofessionelle" udgivet af Gads Forlag - "Kommunikation for sundhedsprofessionelle" udgivet af Gads Forlag - "Recovery-orienterede praksisser" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation for sundhedsprofessionelle" udgivet af Gads Forlag - "Kommunikation for sundhedsprofessionelle" udgivet af Gads Forlag - "Patientinddragelse" udgivet af Samfundslitteratur - "For fondens skyld" udgivet af Facet - "Et liv blandt komikere og skønne kvinder" udgivet af Gyldendal - "HVIS VÆGGENE KUNNE TALE" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Hvis væggene kunne tale" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kommunikation - for sundhedsprofessionelle" udgivet af Gad - "Kommunikation - for sundhedsprofessionelle" udgivet af Gad - "Jomfrurejsen" udgivet af mellemgaard - "Frygten er nøglen" udgivet af Mellemgaard - "Jomfrurejsen" udgivet af Lytteratur - "Jomfrurejsen" udgivet af mellemgaard - "Kommunikation - for sundhedsprofessionelle" udgivet af Gad

Bøger skrevet af Kim Jørgensen

Kim Jørgensen har 17 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Kim Jørgensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kommunikation for sundhedsprofessionelle" af Kim Jørgensen

Det er muligt at købe Kim Jørgensens "Kommunikation for sundhedsprofessionelle" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Kommunikation for sundhedsprofessionelle" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

Kim Jørgensen "Kommunikation for sundhedsprofessionelle"

Hos Bog & idé er "Kommunikation for sundhedsprofessionelle" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Jørgensen