Bog & idéKim Kusk Mortensen

Bøger skrevet af Kim Kusk Mortensen

Læs mere om Kim Kusk Mortensen
2 produkter
2 produkter
Kend Kemien 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kend Kemien 1Henrik Haumann Parbo
557,96 DKK
Hæftet
(1)
Kend Kemien 1
Kend Kemien 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kend Kemien 2Henrik Haumann Parbo
647,96 DKK
Hæftet
(0)
Kend Kemien 2

Mere om Kim Kusk Mortensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Kim Kusk Mortensen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kend Kemien 2" i serien "Kend Kemien" udgivet af Systime - "Kend Kemien 1" i serien "Kend Kemien" udgivet af Systime - "Kend Kemien 2 " i serien "Kend Kemien" udgivet af Gyldendal - "Kend Kemien 1" i serien "Kend Kemien" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Kim Kusk Mortensen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Kim Kusk Mortensen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Mortensens bøger som hæftet. Mortensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kim Kusk Mortensens "Kend Kemien 2"

Hos Bog & idé er "Kend Kemien 2" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Kend Kemien". Det er Systime, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kend Kemien 1" af Kim Kusk Mortensen

Hos Bog & idé er "Kend Kemien 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Mortensens serie "Kend Kemien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Kusk Mortensen