Bog & idéKim Lee

Bøger skrevet af Kim Lee

Læs mere om Kim Lee
2 produkter
2 produkter
Filosofus
FilosofusKim Lee
109,95 DKK
e-bog
(0)
Filosofus
Eventyrøen Fyn
Eventyrøen FynKim Lee
119,95 DKK
PDF
(0)
Eventyrøen Fyn

Mere om Kim Lee

Hvis du leder efter en bog skrevet af Kim Lee, kan du vælge i mellem et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lee.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Filsofus. 1001 tankedryp om livet" udgivet af mellemgaard - "Eventyrøen Fyn" udgivet af mellemgaard - "Eventyrøen Fyn" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Filosofus" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Kim Lee

Der er fire tilgængelige udgivelser af Kim Lee hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Kim Lee fås i flere formater. Bøgerne af Lee er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kim Lees "Filsofus. 1001 tankedryp om livet"

"Filsofus. 1001 tankedryp om livet" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Eventyrøen Fyn" af Kim Lee

Det er muligt at købe Kim Lees "Eventyrøen Fyn" som pdf. Endnu en af Kim Lee skønne bøger, som er værd at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Lee