Bog & idéKim Lykke Jensen

Bøger skrevet af Kim Lykke Jensen

Læs mere om Kim Lykke Jensen
7 produkter
7 produkter
Søren Emil Carlsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Søren Emil CarlsenKim Lykke Jensen
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Søren Emil Carlsen
Hornslet-gruppen
Hornslet-gruppenKim Lykke Jensen
249,95 DKK
Indbundet
(3)
Hornslet-gruppen
Svend, Bjørn og Pie
Svend, Bjørn og PieKim Lykke Jensen
249,95 DKK
Hardback
(0)
Svend, Bjørn og Pie
Strandinger og redningsfolk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strandinger og redningsfolkLudvig Mylius-Erichsen
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Strandinger og redningsfolk
Danmarks Vandtårne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danmarks VandtårneKim Lykke Jensen
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Danmarks Vandtårne
Gamle erhverv
Gamle erhvervKim Lykke Jensen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Gamle erhverv
Sildekammeraterne
SildekammeraterneKim Lykke Jensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Sildekammeraterne

Mere om Kim Lykke Jensen

Der er forskellige bøger fra Kim Lykke Jensen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Lykke Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Svend, Bjørn og Pie" udgivet af Turbine - "Gamle erhverv" udgivet af Vældgungerne - "Søren Emil Carlsen" udgivet af Vældgungerne - "Hornslet-gruppen" udgivet af Forlaget Vældgungerne - "Sildekammeraterne" udgivet af Vældgungerne - "Danmarks Vandtårne" udgivet af Vældgungerne - "Hornslet i gamle billeder" udgivet af Forlaget Vældgungerne

Bøger af Kim Lykke Jensen

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Kim Lykke Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Kim Lykke Jensen kommer i forskellige formater. Lykke Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Lykke Jensens "Svend, Bjørn og Pie"

Hos Bog & idé er "Svend, Bjørn og Pie" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Kim Lykke Jensen "Gamle erhverv"

"Gamle erhverv" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Vældgungerne, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Lykke Jensen