Bog & idéKim Marcussen

Bøger skrevet af Kim Marcussen

Læs mere om Kim Marcussen
1 produkter
1 produkter
TågeSpor
TågeSporKim Marcussen
89,95 DKK
EBOG
(1)
TågeSpor

Mere om Kim Marcussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Kim Marcussen. På listen nedenfor ser du Marcussens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "TågeSpor" udgivet af Forlaget Noema - "TågeSpor" udgivet af Forlaget Noema - "TågeSpor" udgivet af Forlaget Noema - "TågeSpor" udgivet af Forlaget Noema - "En let rejse" udgivet af Kim Marcussen - "En let rejse" udgivet af Kim Marcussen. Theia

Mere om Kim Marcussens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Kim Marcussen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Marcussens bøger fås i samtlige formater. Marcussens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Marcussens "TågeSpor"

Hos Bog & idé er "TågeSpor" tilgængelig som ebog. "TågeSpor" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Noema, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"TågeSpor" af Kim Marcussen

"TågeSpor" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Noema.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Marcussen