Bog & idéKim Paulsen

Bøger skrevet af Kim Paulsen

Læs mere om Kim Paulsen
2 produkter
2 produkter
Ud af krisen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ud af krisenKim Paulsen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Ud af krisen
Ud af krisen
STREAM
Ud af krisenKim Paulsen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Ud af krisen

Mere om Kim Paulsen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Kim Paulsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Paulsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ud af krisen" udgivet af Lytteratur - "Ud af krisen" i serien "Indsigt og utopi" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Kim Paulsen

Kim Paulsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Paulsens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Paulsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kim Paulsens "Ud af krisen"

Hos Bog & idé er "Ud af krisen" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Ud af krisen" af Kim Paulsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kim Paulsen "Ud af krisen"

"Ud af krisen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Indsigt og utopi". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Paulsen