Bog & idéKim Peder Dalhoff & Ulf Simonsen (red.)

Bøger skrevet af Kim Peder Dalhoff & Ulf Simonsen (red.)

Læs mere om Kim Peder Dalhoff & Ulf Simonsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Basal og klinisk farmakologi, 6. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basal og klinisk farmakologi, 6. udgaveAf: Kim Brøsen
1169,96 DKK
Hardback
(0)
Basal og klinisk farmakologi, 6. udgave

Mere om Kim Peder Dalhoff & Ulf Simonsen (red.)

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Kim Peder Dalhoff & Ulf Simonsen (red.). Bogen har titlen "Basal og klinisk farmakologi, 6. udgave". Det er FADL's Forlag , der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basal og klinisk farmakologi, 6. udgave" af Kim Peder Dalhoff & Ulf Simonsen (red.)

Det er muligt at købe Kim Peder Dalhoff & Ulf Simonsen (red.)s "Basal og klinisk farmakologi, 6. udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er FADL's Forlag , der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Peder Dalhoff & Ulf Simonsen (red.)