Bog & idéKim Pedersen

Bøger skrevet af Kim Pedersen

Læs mere om Kim Pedersen
2 produkter
2 produkter
Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence
Klinisk vejledning og pædagogisk kompetenceSteen Høyrup
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence
Generationsskifte og Strukturering
Generationsskifte og StruktureringKim Pedersen
719,95 DKK
Hæftet
(0)
Generationsskifte og Strukturering

Mere om Kim Pedersen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger skrevet af Kim Pedersen. På listen nedenfor finder du Pedersens seneste udgivelser.
Bøgerne fra Kim Pedersen kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Et mellemspil (starspele, ein zwischenspiel)" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Fandens Mælkebøtter" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Blomsterne og bierne" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Design til skærmen" udgivet af Grafisk Litteratur - "Illustrator Kickstart (7.0)" udgivet af Grafisk Litteratur - "Bedre webdesign" udgivet af Grafisk Litteratur - "Stram op på dine websider" udgivet af Grafisk Litteratur - "Display typografi" udgivet af Grafisk Litteratur - "Grundbog i grafisk design" udgivet af Grafisk Litteratur. Den Grafiske Højskole - "Den lange vej" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Sygehusledelse" udgivet af - - "Der er helte" udgivet af Ravnerock - "Evalueringsrapport 1992 " udgivet af SAMIKO-projektet - "Geddedræberne" udgivet af Ravnerock - "Generationsskifte og strukturering" udgivet af Karnov Group - "Bøllevinger" udgivet af Ravnerock - "Drengerøve" udgivet af Ravnerock - "Uden for festen" udgivet af Ravnerock - "Køllesvingerne" udgivet af Ravnerock - "Min maidan affære" udgivet af Ravnerock - "Inddæmningen ved Odense Fjord" udgivet af Ravnerock - "Køllesvingerne" udgivet af Ravnerock - "Punktum dk" udgivet af Ravnerock - "Uden for festen" udgivet af Ravnerock - "Sigøjner Dan" udgivet af Ravnerock - "Rundt om Enebærodde" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Bøllevinger" udgivet af Ravnerock - "Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence" udgivet af Gyldendal - "Piratfiskerne" udgivet af Ravnerock - "Overhaling" udgivet af Ravnerock - "SMS Digte" i serien "P.O.D.-serie" udgivet af Ravnerock - "Hr. Længste Ben" i serien "P.O.D.-serie" udgivet af Ravnerock - "Verden Lige Nu" i serien "P.O.D.-serie" udgivet af Ravnerock - "Moden" i serien "P.O.D.-serie" udgivet af Ravnerock - "Drengerøve" udgivet af Ravnerock - "24 dage til jul og lidt mere" i serien "P.O.D.-serie" udgivet af Ravnerock - "Og verden trænger sig på" i serien "P.O.D.-serie" udgivet af Ravnerock - "Aktindsigt" udgivet af Ravnerock - "Den hængte ørn" i serien "P.O.D.-serie" udgivet af Ravnerock - "Om jeg kører godt" udgivet af Ravnerock
Og flere udgivelser fra Kim Pedersen som også kan skaffes her hos Bog & idé.

Kim Pedersens bøger

Pedersen har mange bogudgivelser, der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kim Pedersen fås i udvalgte formater. Kim Pedersen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Pedersens "Et mellemspil (starspele, ein zwischenspiel)"

"Et mellemspil (starspele, ein zwischenspiel)" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Ravnerock.

"Fandens Mælkebøtter" af Kim Pedersen

Hos Bog & idé er "Fandens Mælkebøtter" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Ravnerock.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Pedersen