Bog & idéKim Simonsen

Bøger skrevet af Kim Simonsen

Læs mere om Kim Simonsen
1 produkter
1 produkter
Hvad hjælper det et menneske at vågne en morgen på denne side af dette årtusind
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad hjælper det et menneske at vågne en morgen på denne side af dette årtusindKim Simonsen
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Hvad hjælper det et menneske at vågne en morgen på denne side af dette årtusind

Mere om Kim Simonsen

Der er blot én bog af Kim Simonsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Regensen - Bag de teglrøde mure". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Regensen - Bag de teglrøde mure" af Kim Simonsen

"Regensen - Bag de teglrøde mure" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Kim Simonsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Simonsen