Bog & idéKim van Alkemade

Bøger skrevet af Kim van Alkemade

Læs mere om Kim van Alkemade
2 produkter
2 produkter
Barn nr. 8
Barn nr. 8Kim van Alkemade
99,95 DKK
Paperback
(9)
Barn nr. 8
Barn nr. 8
Barn nr. 8Kim van Alkemade
99,95 DKK
EBOG
(9)
Barn nr. 8

Mere om Kim van Alkemade

Hvis du søger en bog af Kim van Alkemade, kan du vælge i mellem et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser van Alkemades nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Barn nr. 8" udgivet af HarperCollins Nordic - "Barn nr. 8" udgivet af HarperCollins Nordic - "Barn nr. 8" udgivet af HarperCollins - "Barn nr. 8." udgivet af HarperCollins Nordic

Bøger skrevet af Kim van Alkemade

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Kim van Alkemade hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kim van Alkemade kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af van Alkemade er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim van Alkemades "Barn nr. 8"

"Barn nr. 8" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er HarperCollins Nordic, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Barn nr. 8" af Kim van Alkemade

Det er muligt at købe Kim van Alkemades "Barn nr. 8" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Barn nr. 8" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HarperCollins Nordic.
Detaljer
Fulde navn:
Kim van Alkemade