Bog & idéKimberly Pearce

Bøger skrevet af Kimberly Pearce

Læs mere om Kimberly Pearce
2 produkter
2 produkter
Håndbog i CMM for konsulenter
Håndbog i CMM for konsulenterJesse Sostrin
249,95 DKK
Paperback
(0)
Håndbog i CMM for konsulenter
Arbejdsbog i CMM for konsulenter
Arbejdsbog i CMM for konsulenterJesse Sostrin
99,95 DKK
Paperback
(0)
Arbejdsbog i CMM for konsulenter

Mere om Kimberly Pearce

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger fra Kimberly Pearce. På listen nedenfor finder du Pearces seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arbejdsbog i CMM for konsulenter" udgivet af Mindspace - "Håndbog i CMM for konsulenter" udgivet af Mindspace

Bøger af Kimberly Pearce

Kimberly Pearce har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Pearce fås kun som paperback. Pearces bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Mindspace.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kimberly Pearces "Arbejdsbog i CMM for konsulenter"

Hos Bog & idé er "Arbejdsbog i CMM for konsulenter" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Mindspace, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Håndbog i CMM for konsulenter" af Kimberly Pearce

Hos Bog & idé er "Håndbog i CMM for konsulenter" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Mindspace, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kimberly Pearce