Bog & idéKirsten Boisen

Bøger skrevet af Kirsten Boisen

Læs mere om Kirsten Boisen
2 produkter
2 produkter
Kræft - senfølger og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenetMarianne Levinsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet

Mere om Kirsten Boisen

Der er forskellige bøger skrevet af Kirsten Boisen til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Boisens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" udgivet af Gyldendal - "Kræft - senfølger og rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kirsten Boisen

Kirsten Boisen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kirsten Boisen fås i flere formater. Boisens bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" af Kirsten Boisen

Det er muligt at købe Kirsten Boisens "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kræft - senfølger og rehabilitering" af Kirsten Boisen

Det er muligt at købe Kirsten Boisens "Kræft - senfølger og rehabilitering" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Boisen