Bog & idéKirsten Christensen

Bøger skrevet af Kirsten Christensen

Læs mere om Kirsten Christensen
2 produkter
2 produkter
Keramisk testamente
BOEGERTILSTAERKPRIS
Keramisk testamenteKirsten Christensen
331,96 DKK
Indbundet
(1)
Keramisk testamente
Nina Møller Kristensen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nina Møller KristensenNina Hobolth
290,46 DKK
Hardback
(0)
Nina Møller Kristensen

Mere om Kirsten Christensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Kirsten Christensen. På listen nedenfor ser du de seneste af Christensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Keramisk testamente" udgivet af Gyldendal - "Hvor jeg med sikkerhed var lykkelig" udgivet af Gyldendal

Kirsten Christensens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Kirsten Christensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Christensens bøger fås i samtlige formater. Christensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kirsten Christensens "Keramisk testamente"

"Keramisk testamente" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Hvor jeg med sikkerhed var lykkelig" af Kirsten Christensen

Hos Bog & idé er "Hvor jeg med sikkerhed var lykkelig" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Christensen