Bog & idéKirsten Elisa Petersen m.fl.

Bøger skrevet af Kirsten Elisa Petersen m.fl.

Læs mere om Kirsten Elisa Petersen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Udsatte børn og unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte børn og ungeKirsten Elisa Petersen m.fl.
62,96 DKK
Hæftet
(0)
Udsatte børn og unge

Mere om Kirsten Elisa Petersen m.fl.

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Kirsten Elisa Petersen m.fl.. Det er "Udsatte børn og unge". Den er udgivet af KvaN på dansk. "Udsatte børn og unge" er desuden tilknyttet serien "KvaN".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Udsatte børn og unge" af Kirsten Elisa Petersen m.fl.

Det er muligt at købe Kirsten Elisa Petersen m.fl.s "Udsatte børn og unge" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i m.fl.s serie "KvaN". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KvaN.

Endnu en af Kirsten Elisa Petersen m.fl. fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Elisa Petersen m.fl.