Bog & idéKirsten Gade Jones

Bøger skrevet af Kirsten Gade Jones

Læs mere om Kirsten Gade Jones
2 produkter
2 produkter
Engelsk-dansk ordbog for udlændinge
Engelsk-dansk ordbog for udlændingeW. Glyn Jones
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Engelsk-dansk ordbog for udlændinge
Dansk-engelsk ordbog for udlændinge
Dansk-engelsk ordbog for udlændingeLise Bostrup
249,95 DKK
Paperback
(0)
Dansk-engelsk ordbog for udlændinge

Mere om Kirsten Gade Jones

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger skrevet af Kirsten Gade Jones. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jones' seneste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kirsten Gade Jones' bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Engelsk-dansk ordbog for udlændinge" udgivet af Bostrup - "Engelsk-dansk ordbog for udlændinge" i serien "Ordbøger for udlændinge" udgivet af Forlaget Bostrup - "Oqaasersiuut" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsforlag - "Dansk-engelsk ordbog for udlændinge" i serien "Ordbøger for udlændinge" udgivet af Forlaget Bostrup - "Temadansk" i serien "Tema Dansk" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag

Bøger skrevet af Kirsten Gade Jones

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Kirsten Gade Jones hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Jones' bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Jones lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kirsten Gade Jones' "Engelsk-dansk ordbog for udlændinge"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Kirsten Gade Jones. Det er Bostrup, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kirsten Gade Jones "Engelsk-dansk ordbog for udlændinge"

"Engelsk-dansk ordbog for udlændinge" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Jones' serie "Ordbøger for udlændinge". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Bostrup.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Gade Jones