Bog & idéKirsten Halskov Madsen

Bøger skrevet af Kirsten Halskov Madsen

Læs mere om Kirsten Halskov Madsen
4 produkter
4 produkter
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)Anja Semke
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Giv sorgen ord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Giv sorgen ordMette Kjærgaard Nielsen
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Giv sorgen ord
Basisbog i sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygeplejeKirsten Lomborg
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygepleje

Mere om Kirsten Halskov Madsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Kirsten Halskov Madsen. På listen nedenfor ser du Madsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Giv sorgen ord" udgivet af Gyldendal - "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Mødet med borgeren og patienten (SSA) " i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejen i den palliative indsats" i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal

Mere om Kirsten Halskov Madsens bøger

Kirsten Halskov Madsen har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Madsens bøger fås i udvalgte formater. Madsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Giv sorgen ord" af Kirsten Halskov Madsen

"Giv sorgen ord" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" af Kirsten Halskov Madsen

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Madsens serie "Sosuserien¤SSA". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Halskov Madsen