Bog & idéKirsten Jespersen og Lissi Olsen

Bøger skrevet af Kirsten Jespersen og Lissi Olsen

Læs mere om Kirsten Jespersen og Lissi Olsen
1 produkter
1 produkter
Grønlandske planter – til krop og sjæl
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grønlandske planter – til krop og sjælKirsten Jespersen og Lissi Olsen
232,36 DKK
Hardback
(1)
Grønlandske planter – til krop og sjæl

Mere om Kirsten Jespersen og Lissi Olsen

Der findes flere bøger skrevet af Kirsten Jespersen og Lissi Olsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Olsen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Kirsten Jespersen og Lissi Olsens bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kalaallit Nunaata naasui – timimut tarnimullu" udgivet af milik publishing - "Grønlandske planter – til krop og sjæl" udgivet af milik publishing

Kirsten Jespersen og Lissi Olsens bøger

Du kan finde to bøger af Kirsten Jespersen og Lissi Olsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille Olsens bøger som hardback. Bøgerne af Olsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: milik publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kirsten Jespersen og Lissi Olsens "Kalaallit Nunaata naasui – timimut tarnimullu"

Det er muligt at købe Kirsten Jespersen og Lissi Olsens "Kalaallit Nunaata naasui – timimut tarnimullu" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på kal og er udgivet af milik publishing.

Kirsten Jespersen og Lissi Olsen "Grønlandske planter – til krop og sjæl"

"Grønlandske planter – til krop og sjæl" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af milik publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Jespersen og Lissi Olsen