Bog & idéKirsten Lykke

Bøger skrevet af Kirsten Lykke

Læs mere om Kirsten Lykke
2 produkter
2 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Sundhedsfremme i hverdagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i hverdagenCliff Kaltoft
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i hverdagen

Mere om Kirsten Lykke

Der findes mange bøger skrevet af Kirsten Lykke til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lykke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Lev dit liv" udgivet af Boggruppen - "1814 Krig Nederlag Frihed" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsfremme i hverdagen" udgivet af Gyldendal

Kirsten Lykkes bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Kirsten Lykke hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Kirsten Lykke fås i forskellige formater. Lykkes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Kirsten Lykke

Det er muligt at købe Kirsten Lykkes "Forebyggende sundhedsarbejde" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Lev dit liv" af Kirsten Lykke

Hos Bog & idé er "Lev dit liv" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Boggruppen.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Lykke