Bog & idéKirsten Nordstrøm Hansen

Bøger skrevet af Kirsten Nordstrøm Hansen

Læs mere om Kirsten Nordstrøm Hansen
2 produkter
2 produkter
Mig og dig
Mig og dig Kirsten Nordstrøm Hansen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Mig og dig
Madeleine og Matteo siger godnat
Madeleine og Matteo siger godnatKirsten Nordstrøm Hansen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Madeleine og Matteo siger godnat

Mere om Kirsten Nordstrøm Hansen

Der er bare én bog af Kirsten Nordstrøm Hansen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Mig og dig ". Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mig og dig " af Kirsten Nordstrøm Hansen

Det er muligt at købe Kirsten Nordstrøm Hansens "Mig og dig " som ebog. Det betyder, at du kan læse "Mig og dig " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Kirsten Nordstrøm Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Nordstrøm Hansen