Bog & idéKirsten Palm

Bøger skrevet af Kirsten Palm

Læs mere om Kirsten Palm
1 produkter
1 produkter
Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærming
Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærmingKirsten Palm
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærming

Mere om Kirsten Palm

Der findes flere bøger af Kirsten Palm tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Palms udgivelser.
Bøgerne fra Kirsten Palm tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærming" udgivet af Universitetsforlaget - "Inkluderende og flerspråklig innlæring" udgivet af Fagbokforlaget

Kirsten Palms bøger

Kirsten Palm har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun bestille Palms bøger som hæftet. Palms bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærming" af Kirsten Palm

"Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærming" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk.

"Inkluderende og flerspråklig innlæring" af Kirsten Palm

"Inkluderende og flerspråklig innlæring" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Palm