Bog & idéKirsten Pedersen

Bøger skrevet af Kirsten Pedersen

Læs mere om Kirsten Pedersen
2 produkter
2 produkter
Operationssygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
OperationssygeplejeHanne Martinsen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Operationssygepleje
Stærk som en hest - følsom som en sommerfugl
Stærk som en hest - følsom som en sommerfuglKirsten Bente Pedersen
49,95 DKK
PDF
(1)
Stærk som en hest - følsom som en sommerfugl

Mere om Kirsten Pedersen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Kirsten Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stærk som en hest - følsom som en sommerfugl" udgivet af Saxo Publish - "Operationssygepleje" udgivet af Gyldendal

Kirsten Pedersens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Kirsten Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Kirsten Pedersen fås i forskellige formater. Pedersens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stærk som en hest - følsom som en sommerfugl" af Kirsten Pedersen

"Stærk som en hest - følsom som en sommerfugl" findes på den digitale boghylde som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Pedersen, kan du godt glæde dig. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kirsten Pedersen "Operationssygepleje"

Hos Bog & idé er "Operationssygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Pedersen