Bog & idéKirsten Rasmussen

Bøger skrevet af Kirsten Rasmussen

Læs mere om Kirsten Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Tandklinikassistent - hovedforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - hovedforløbLene Ryesberg-Olsen
1223,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - hovedforløb
Små børns sprog og læsning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Små børns sprog og læsningKirsten Rasmussen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Små børns sprog og læsning

Mere om Kirsten Rasmussen

Kirsten Rasmussen har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Rasmussens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tandklinikassistent - hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Tandklinikassistent Hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Samarbejde om skolestarten" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "I anledning af - Indbydelseskort, bordkort og tændstikæske m.m. til barnedåb og konfirmation " udgivet af Tommeliden - "Små børns sprog og læsning" udgivet af Akademisk Forlag - "Paulus" udgivet af LogosMedia - "Spøgelserne på Dragsholm" udgivet af Emil

Mere om Kirsten Rasmussens bøger

Kirsten Rasmussen har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Kirsten Rasmussen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kirsten Rasmussens "Tandklinikassistent - hovedforløb"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Rasmussen, kan du godt glæde dig. Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Kirsten Rasmussen "Tandklinikassistent Hovedforløb"

Det er muligt at købe Kirsten Rasmussens "Tandklinikassistent Hovedforløb" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Praxis Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Rasmussen