Bog & idéKirsten Simonsen

Bøger skrevet af Kirsten Simonsen

Læs mere om Kirsten Simonsen
4 produkter
4 produkter
Coaching i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i organisationerMargrethe Gade
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i organisationer
Byens mange ansigter
Byens mange ansigterKirsten Simonsen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Byens mange ansigter
Geografiens videnskabsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Geografiens videnskabsteoriKirsten Simonsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Geografiens videnskabsteori
Praksis, rum og mobilitet
Praksis, rum og mobilitetKirsten Simonsen
159,95 DKK
EBOG
(0)
Praksis, rum og mobilitet

Mere om Kirsten Simonsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger af Kirsten Simonsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Simonsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Byteori og hverdagspraksis " udgivet af Akademisk Forlag - "Praksis, rum og mobilitet" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Coaching i organisationer" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Den fremmede, byen og nationen" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Coaching i organisationer" udgivet af Gyldendal - "Byens mange ansigter" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Geografiens videnskabsteori" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Kirsten Simonsens bøger

Kirsten Simonsen har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kirsten Simonsen kan købes i samtlige formater. Simonsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kirsten Simonsens "Byteori og hverdagspraksis "

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Simonsen, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Praksis, rum og mobilitet" af Kirsten Simonsen

"Praksis, rum og mobilitet" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Praksis, rum og mobilitet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Roskilde Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Simonsen