Bog & idéKirstine Kim Schmidt Karnov

Bøger skrevet af Kirstine Kim Schmidt Karnov

Læs mere om Kirstine Kim Schmidt Karnov
1 produkter
1 produkter
Histologi kompendium
Histologi kompendiumKirstine Kim Schmidt Karnov
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Histologi kompendium

Mere om Kirstine Kim Schmidt Karnov

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Kirstine Kim Schmidt Karnov. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Karnov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Histologi kompendium" udgivet af Munksgaard - "Histologi kompendium" udgivet af Gyldendal

Kirstine Kim Schmidt Karnovs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Kirstine Kim Schmidt Karnov hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Kirstine Kim Schmidt Karnov kommer i flere formater. Bøgerne af Karnov er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Histologi kompendium" af Kirstine Kim Schmidt Karnov

Det er muligt at købe Kirstine Kim Schmidt Karnovs "Histologi kompendium" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Histologi kompendium" af Kirstine Kim Schmidt Karnov

"Histologi kompendium" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kirstine Kim Schmidt Karnov