Bog & idéKirstine Riis

Bøger skrevet af Kirstine Riis

Læs mere om Kirstine Riis
1 produkter
1 produkter
Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skape
Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skapeRagnhild Näumann
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skape

Mere om Kirstine Riis

Der er kun én bog af Kirstine Riis tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skape". Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skape" af Kirstine Riis

Hos Bog & idé er "Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skape" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Kirstine Riis skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kirstine Riis