Bog & idéKistrup M

Bøger skrevet af Kistrup M

Læs mere om Kistrup M
1 produkter
1 produkter
Dommen
DommenMichael Kistrup
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Dommen

Mere om Kistrup M

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Kistrup M, tilbyder vi et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra M.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Retspleje i Praksis" udgivet af DJØF - "Dommen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Kistrup M's bøger

Du kan købe to bøger af Kistrup M her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kistrup M fås i forskellige formater. Bøgerne af M er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dansk Retspleje i Praksis" af Kistrup M

Det er muligt at købe Kistrup M's "Dansk Retspleje i Praksis" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er DJØF, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Dommen" af Kistrup M

Hos Bog & idé er "Dommen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kistrup M